LET’S CREATE.

TOGETHER.
SHARING STORIES, MAKING MEMORIES

LEES MEER

Theater.

RECENTE PROJECTEN.

LEES MEER

About.

ONS VERHAAL.

Shows & Events ademt live entertainment, in iedere denkbare vorm. Het bedrijf is al 10 jaar vol passie betrokken bij de creatie, regie, productie, verkoop en organisatie van talloze theatervoorstellingen, open air events & corporate shows in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen.

Deze producties worden in samenwerking met artiesten, bookers, producenten en voor opdrachtgevers gerealiseerd, maar ook in eigen beheer; voor eigen plezier.

LEES MEER

Work.

WAT WE DOEN.

1. PRODUCENT.

Shows & Events realiseert live entertainment van het hoogste niveau. Het bedrijf ontwikkelt eigen voorstellingen en produceert internationale licentieproducties in theaters, op locatie en in de openlucht.

2. GENERAL MANAGEMENT.

Het netwerk en de expertise van Shows & Events wordt vaak vol overtuiging ingezet voor advies en ter ondersteuning van andere theaterproducenten. Met een ambitieuze en gedetailleerde werkwijze is het bedrijf graag een betrouwbare partner in kwaliteit en creativiteit.

3. THEATER BOEKINGEN.

Shows & Events verzorgt tourneeplanning voor diverse artiesten, bookers en producenten. Door jarenlange tour ervaring, langs kleine en grote theaters, is het eenvoudig mogelijk om te voorzien in een overzichtelijke theatertour, die aansluit op een gezonde businesscase.

CONTACT

Contact.

DEEL JOUW VERHAAL.

Shows & Events
Jaco Kaasschieter 
Langezand 17
3846 JE Harderwijk

INFO@SHOWS-EVENTS.NL